Vi skal videre… tåbelig kampagne fra socialdemokraterne

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Nu har man hørt det med, socialdemokraterne har simpelthen valgt at køre videre på deres “Vi skal videre” trip, som de også gjorde sig godt brug af, under sidste folketingsvalg. Dengang faldt det til deres fordel og de har nu med succes, skabt et abnormt milliardunderskud, der kan ligge parat til den forhåbentligt snarlige nye regering.

Jeg ved ikke om det bare er mig, der er ved at blive gammel. Men jeg føler altså der giver hul genlyd, når ordene kommer fra Helle Thorning Schmidt. Herudover lyder det mig altså en anelse nonchalant – “Vi skal videre”, ja, videre med en ny statsminister forhåbentlig!

Tomme løfter har været vejen og dagen med socialdemokraterne ved magten og som altid, med et dertilhørende kæmpe økonomisk underskud, som næste regering så kan føre med sig. Scenariet er ikke ukendt, det har været samme historie hver gang socialdemokraterne har været ved magten.

Det “nye” smarte slogan kommer endda akkompagneret af en række spændende grafer, der flot viser det store fremskridt der er blevet skabt i forhold til ventetid i sundhedssektoren. Grafen er bare stærkt manipuleret og den synes vældig imponerende, men kigger man nærmere, ser man at der blot er tale om et par dage i forskel.

Helle Thorning har tydeligvis også masser af jobs på hånden, i hvert fald lover hun 30.000 jobs til asylansøgere, på trods af at mange danske jobsøgende må gå tomhændet hjem fra jobsøgningen hver eneste dag. Hvor Helle Thorning vil skaffe jobsne fra, melder kampagnen naturligvis intet om. Vi må se om den varme luftballon endnu en gang kan tryllebinde danskerne eller om den bliver sprængt.

Relevante eksterne artikler:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *