Undskyld hvis jeg ikke falder bagover Apple

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Indtil jeg skiftede til iPhone for 5 år siden, havde jeg altid brugt Samsung, men da jeg skiftede til iPhone, åbnede en ny verden sig, og jeg har aldrig overvejet at skifte siden. Det betyder dog ikke, at jeg er blevet en holdningsløs medløber af Apple, og selvom jeg stadig sværger til deres produkter, må jeg indrømme, at de ikke imponerer mig så meget mere.

Jeg sad og fulgte lidt med i deres Apple event her den anden dag, da de præsenterede deres nye iPhone 7 og 7+. Jeg må dog også indrømme, at jeg var hurtig til at hoppe fra igen og istedet læste lidt om den efterfølgende her.

iPhone er efter min mening stadig den bedste telefon på markedet, selvom nogle tests siger noget andet, men jeg forstår ikke altid helt hvorfor de kommer med en ny model, udover at tjene kassen som altid og ikke betale den skat de burde.

Den nye iPhone 7 ER lækker selvfølgelig er den det, men jeg ser altså ikke de helt store grunde til at skifte min 6s’er, og det er lidt det der generer mig ved Apple. De laver nye modeller en gang om året eller lignende, men det er meget sjældent, at der er nye spændende funktioner i dem.

Det hele er blevet lidt bedre, og den er blevet hurtigere, men helt ærlig er jeg fint tilfreds med hastigheden i min nuværende. Skulle jeg skifte, skulle det være til den helt store model, så tjekkede lige priserne på den her – og hvis jeg skal give næsten 9000 kroner for en telefon, så forventer jeg altså også at den indeholder lidt mere nyt end en hurtigere processor og et bedre kamera – så ja som overskriften siger, så undskyld hvis jeg ikke lige falder bagover og ligger mig i kø.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *