Træning? Jeg er i gang igen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Jeg er endelig gået i gang med at træne igen. Det er ellers lang tid siden, jeg har haft rørt mig fysisk — altså medmindre det var nødvendigt. Men det er nu lækkert, og jeg kan allerede mærke, at jeg har fået det bedre. Både rent helbredsmæssigt, men også psykisk. Men det var på tide, jeg kom i gang. For jeg har taget over 10 kilo på, siden jeg stoppede med at træne. Det skyldes nok, at jeg har fået et job. Det er jeg en smule i tvivl om, hvorvidt jeg har fortalt jer? Nå, men det har jeg. Sidder på kontor, og jeg elsker mit job, men jeg får desværre får jeg ikke bevæget mig ret meget i løbet af sådan en arbejdsdag — desværre.

Dog må jeg indrømme, at jeg havde svært ved at komme i gang. Det er nok også derfor, at der er gået så lang tid med at påbegynde min træning. Pludselig kom jeg dog i tanke om et godt råd, jeg havde fået af min ven engang; print en træningskalender ud, som du kan skrive ned i, når du har trænet. De dage, hvor du træner, bliver markeret med grøn, og de dage, hvor du ikke træner, bliver markeret med grøn. Og jeg kan love jer for, at det virker. Det eneste, der kræver, er, at du har adgang til en Canon-printer med blækpatroner, der virker.

Eller hvilken printer, du nu bruger. En lille sidenote er, at du jo så også kan printe nogle inspirerende citater ud, som du kan hænge op i dit hjem. Så bliver du konstant mindet om, at du bliver nødt til at holde fast din beslutning.

Nå, men nu vil jeg godt love jer, at tonen bliver en anden fremover. Jeg må jo erkende, at jeg har været i lidt skidt humør her på det sidste. Det lover jeg, at jeg ikke vil være fremover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *