Tjeep: Det bliver et nej tak herfra

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det kan være, at du allerede har set reklamerne for nyeste skud på stammen af lavprisselskaber “Tjeep”, der naturligvis skal leder tankerne hen mod det engelske cheap – nå så langt så godt. Priser på ned til 39 kroner om måneder lyder nok tillokkende for mange, og jeg skal da også indrømme, at jeg godt kunne blive fristet af så lav en pris – det var dog kun indtil jeg læse denne artikel på Mobil.nu

For ja, man får et billigt abonnement, hvis pris der ikke umiddelbart er andre selskaber, der kan matche. Mange medier har også allerede været ude med historier om den nye dreng i klassen, der spiller op til de andre, med utrolig lave priser, men der er dog en meget væsentlig ting, som den omtalte artikel påpeger, som man ikke læser om mange andre steder.

Når man siger ja til vilkårene hos Tjeep, får man nemlig ikke bare billig telefoni, man kan nemlig risikere at få langt mere end man har betalt for. I vilkårene siger man også ja til at man må blive kontaktet af sælgere. Hvis det udelukkende var Tjeep sælgere, der prøvede at sælge andre tjenester, kunne man måske leve med det, men angiveligt er det meget værre end det, det er nemlig tredjeparts sælgere.

Med andre ord, så sælger Tjeep de oplysninger de får af kunderne til sælgere af alverdens andre ting, hvilket betyder, at de kan have priserne så lave som det er tilfældet, da de har en fin lille sideforretning med at sælge vores oplysninger videre ved siden af. Derudover binder man sig i 6 måneder, hvilket ellers ikke er så udbredt på de abonnementer, der primært opererer online.

Jeg må sige, at jeg overvejede det i meget få sekunder, indtil jeg havde læst dette, og nu er jeg ikke blot i tvivl om, at det skal jeg aldrig, jeg er en god portion vred, over at man kan finde på sådanne krumspring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *