Tak for den Lars Løkke

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Jer der kender mig, ved godt at jeg går en del op i politik, selvom jeg sjældent ytrer mig meget om det. Jeg vil dog her gøre en undtagelse. Jeg stemmer blåt, det skal ikke være nogen hemmelighed, selvom det svinger lidt hvilket parti der vinder min sympati. Jeg var derfor også spændt på den nye finanslov og ikke mindst planerne for topskatten og alt det.

Som udgangspunkt lød det jo spændende, at LA har fået trumfet igennem, at topskatten skal falde med de fem procent der er lagt op til, selvom jeg dog langt hellere så at man hævede loftet for, hvor meget man skal tjene inden man skal betale misundelsesskatten, men det er så en helt anden snak i denne sammenhæng.

Men det lader dog til at denne “besparelse” lynhurtigt kan blive ædt op af nye skatter til alle boligejere, og så er vi jo lige vidt, pg jeg vil faktisk kalde det for en lille svinestreg, at man giver en besparelse, som man så i den grad får ind et andet sted, ikke mindst fordi denne rammer alle boligejere.

Der går både rygter op at rentefradraget skal være mindre, et nyt ejendomsvurderingssystem, så man ikke ved hvad ens bolig er værd næste gang i forhold til grundskyld, ejendomsskat og alt det. Min bolig er en del af min opsparing, med nu er det pludselig svært at vide hvad ting er værd, så jeg er da glad for at jeg også har Miranova, til at  stå for min formuepleje, for staten kan være lidt svær at stole på.

Jeg tror dog også på, at der er mange partier der kommer til at være meget mod denne løsning, så lad os nu se hvad der skal. Vil i hvert fald hellere betale for velfærd og lidt mere i topskat, end priserne på mine lån skal stige og at børn og ældre får det værre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *