Stop så det klovneri

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

De sidste par indlæg her på siden, har været lidt til den negative side. Det er lidt ærgerligt, da jeg egentlig hellere ville skrive en masse positivt. Jeg må dog indrømme, at når man bare sådan stille og roligt følger med i medierne, så er det langt lettere at blive harm end at blive glad.

Det er som om det hele handler om krig og ødelæggelse eller mennesker, der er så dumme, at man kan komme helt i chok. Nyeste tendens er alle de unge mennesker (jeg går ud fra at det primært er unge mennesker), der klæder sig ud som klovne og springer ud foran mennesker på mørke stier og skræmmer dem fra liv og sans, eller hopper ud foran biler og skræmmer billister.

HVAD FANDEN TÆNKER DE PÅ?

Jeg har da også set de meget sjove og veludførte stunts på youtube, hvor klovne i parkeringskældre skræmmer livet af folk. Men at det decideret er blevet en bølge her i landet er mig en ubegribelig gåde. Hvis folk gerne vil skræmme deres venner eller lignende, så fred være med det. Men når det begynder at blive livsfarligt og risikerer at give traumer for livet, så skal det fandme til at stoppe.

Nu kan man så også læse flere nyheder om, at disse klovne har mødt modstand i form at folk der har forsvaret sig selv, eller angrebet de klovne der har forsøgt at skræmme livet af dem, og jeg må blankt erkende, at min sympati for disse “ofre”, kan ligge på et meget lille sted.

Jeg er på INGEN måde tilhænger af vold, og jeg vil aldrig opfordre til det, men hvis der springer en klovn ud foran min bil en dag, kan det da godt være, at jeg skal forbi min gamle køreskole i Århus igen – for jeg vil ikke sætte livet på spil for at bremse for sådan en klovn (no pun intended).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *