Sådan har jeg planlagt at forbedre min sundhed

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Jeg har efterhånden indset, at jeg ikke er den sunde fyr, jeg var engang. Det er virkelig ærgerligt, og jeg synes ikke, at det er superfedt. Faktisk synes jeg, at det er virkelig irriterende. Jeg spiser usundt, træner ikke længere og jeg er begyndt at ryge. Derfor har jeg planlagt, at jeg vil til at hanke op i mig selv, så jeg kan komme i gang med at blive sund igen. Men hvordan vil jeg gøre det, tænker du måske? Det kan også være, at du først tænker det, fordi jeg lige har skrevet, at du måske tænkte det. Nå, men uanset hvad, så bør du læse med herunder, hvis du vil se, hvilken strategi jeg har tænkt mig at benytte.

Sådan vil jeg stoppe med cigaretterne

Jeg har en god ven, der er stoppet med at ryge for nyligt. Det gjorde han ved at bruge en e-cigaret i stedet. Rigtig smart, og jeg må da indrømme, at jeg er stolt af ham. Jeg synes, det er flot, at han klarede det. Nå, men han brugte en e-cigaret, og det fungerede upåklageligt. Han har lagt den på hylden nu. De kan fås her, hvis du er i tvivl.

Sådan vil spise sundere

Jeg har købt en rigtig lækker kogebog, som jeg har tænkt mig at følge. Hvorfor vil jeg gøre det? Jo, det skal jeg sige jer. Jeg har lavet en madplan. Og så har jeg tænkt mig at købe ind til en uge ad gangen, så jeg ikke længere bliver nødt til at handle ind hver dag – og dermed udsætte mig selv for alle de impulsvarer.

Sådan vil jeg dyrke mere motion

Det er ikke let at dyrke motion, og det er der mange gode grunde til. Det tager lang tid, og det er hårdt. Alligevel er det lækkert, når man først kommer i gang med det. Men hvordan gør man det? Ved at være udholdende. Så jeg satser på, at jeg træner min viljestyrke ved at stoppe med cigaretter og begynde at spise sundt. Det må smitte af på min lyst til at motionere. Det er dejligt, og jeg glæder mig til det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *