Så beder man vist også selvom det

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Jeg bryder mig ikke specielt meget om eb.dk, mx.dk, bt.dk og alle de andre af de meget kulørte hjemmesider, der bringer nyheder om alt mellem himmel og jord, hvor det nærmest ikke kan blive dumt nok. Alligevel kan jeg ikke lade være med at kigge hver dag, måske mest for at blive forarget over hvor dumme mennesker kan være – det er nok samme grund til at jeg en gang imellem slår over på TV3, hvor der stort set heller ikke er andet, end folk der udstiller deres stupiditet.

Nå, men tilbage til dagens historie. Jeg læste om en en fyr der var til køreprøve, men dumpede den, fordi han under køreprøven valgte at finde sin telefon frem, da den ringede. Ikke overraskende resulterede det i, at den unge mand dumpede sin prøve, og jeg må nok indrømme, at jeg var en lille smule i chok, da jeg læste den. Kan være han lige skulle tjekke lidt op på regler for bøder her – og et lille godt råd er, hvis det giver en bøde, så skal du nok ikke gøre det til køreprøven kammerat.

Fra tid til anden tænker jeg ved mig selv, hvor dumme mennesker egentlig kan være, og det har var bestemt en af gangene. Det samme gør sig gældende med svagelige og usikre mennesker, der lade sig friste af slagtilbud på plastikoperationer, køber dyrt elektronik på forbrugslån og alle de tilfælde, der er så mange af, og som fylder så godt i mediebilledet.

Jeg går faktisk en del og tænker på, hvorfor vi har et behov for at kigge på sådanne mennesker, og hvorfor kanaler som TV3 og Kanal 4, er så vilde med at udstille dem i det ene program efter det andet (hvilket dog naturligvis skyldes, at der er seere til det).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *