Når jeg bliver spurgt hvordan jeg holder mig i så god form…

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det sker rigtig ofte, at jeg bliver spurgt hvordan jeg holder mig så fit. De fleste der kender mig personligt, ved at jeg har et stramt program og det giver derfor sig selv, at jeg ikke “hænger ud” i et fitness-center det meste af dagen. Derfor har jeg besluttet at beskrive en del af min træningsproces, så jeg i stedet for at gentage mig selv, blot kan henvise til dette blogindlæg. Så – Lets go!

Mave-træningen

Hvis du skal have en flot mave, er det ikke bare nok at have en stærk mavemuskulatur, bare en smule for meget underhudsfedt, vil gøre det tæt på umuligt at få dem til at fremtræde tydeligt og derfor er der da heller ikke så forfærdelig mange af os, der løber rundt med det man kalder en six-pack.

Hugh Jackman som Wolverine

Hugh Jackman som Wolverine

En six-pack som du ser på ovenstående billede af Hugh Jackman er ikke bare svær at få, det er tæt på umuligt for de fleste og det skyldes meget simpelt det faktum, at det kræver uhyre hård disciplin. Herudover skal man absolut huske at tage med, at på ovenstående billede og i film, bliver der pålagt skygger, der gør at muskulaturen fremstår meget mere markant. Det ser vi tydeligt, hvis vi sammenligner ovenstående billede, med et andet billede af Hugh Jackman fra samme tid.

Lidt mere almindelig ser han her ud

Lidt mere almindelig, ser han her ud.

Derfor skal du heller ikke forvente, det er muligt at komme til at ligne det første billede, men du kan gøre dig forhåbning om at nå en fysik som på det andet billede, det er ca. samme sted, jeg selv befinder mig og det er både nok til at være i fysisk god form og til at tiltrække sig beundrende blikke, fra kvindelige forbigående 😉

Nå – Men hvis vi skal tilbage til programmet. Til min mavetræning, laver jeg almindelige mavebøjninger, her til laver jeg omkring 100 om dagen, fordelt på 3-4 sæt. Efterfølgende kører jeg 3×10 gentagelser, med mit ab-wheel (du kan købe dit eget ab wheel her).

Til overkropstræning, gør jeg primært brug af kropshævninger i stang, det man kalder chin-ups eller pull-ups. Kropshævning af kroppen, hvor man primært aktiverer de store rygmuskler. Dette kombinerer jeg med en masse armstrækkere (armbøjninger). De fleste dage kører jeg 1-200 armstrækkere. Jeg bruger også ofte en træningsbold til almindelige mavebøjninger og afarter af armstrækkere. (Du kan købe en træningsbold her)

Det var lidt om min træning, jeg har her samlet lidt inspiration til dig i form af andre blogindlæg, rundt omkring på Internettet omkring hjemmetræning, det er alt andet lige, helt fint og du behøves ikke gå i et fitness-center for at få en flot krop. Du skal dog huske at have styr på kosten, det er alfa og omega! Du kan finde en del godt kosttilskud, her.

Yderligere læsestof til dig der vil træne hjemme

Specifikt til mavetræningen

God træning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *