Mit trægulv er ødelagt

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I weekenden holdte jeg en større fest og der blev godt nok festet igennem. På trods af at jeg bad gæsterne om at tage skoene af, så gulvene netop IKKE gik i stykker, ligner mit trægulv noget der har været med i anden verdenskrig! Jeg er rasende og jeg overvejer stærkt at lade alle gæster betale for skaderne, men jeg ved slet ikke hvordan det nogensinde skal blive et normalt gulv igen. Åh og al den tid jeg nu skal bruge på at undersøge alternativer for at få udbedret skaderne. JEG ER RASENDE!

Om ikke andet, skal gulvene slibes ned så de kan blive pæne igen. Jeg skal finde en gulvsliber i København, som kan rykke ud hurtigt og få tingene i orden, og jeg skal ikke løfte en finger selv. Hey, det jo ikke mig som har ødelagt de gulve! En hurtig søgning på Google viser at der er mange om budet. Flere tilbyder at slibe gulvene helt ned til 70 kr. pr. kvm! Det satme billigt, men er det så i orden? Pris og kvalitet hænger ofte sammen, så jeg vælger at søge lidt dybere og slå de forskellige gulvslibere op på anmeld-håndværker.dk. Det er en god portal, her kan vi som forbrugere anmelde hvis et arbejde er blevet udført dårligt, og på den måde advare andre. Flere af gulvsliberne i københavn har fået gode anmeldelser, og ligner troværdige firmaer.

Jeg har indhentet forskellige tilbud.

Jeg har skrevet til et par forskellige firmaer og afventer et tilbud på mine 70 kvadratmeter. Det skal ikke koste mere en 10.000 kr. Det må man også kunne komme langt for. Det bare så irriterende at jeg nu skal til at arrangere at de håndværkere skal ind i min lejlighed, og jeg skal muligvis tage fri fra arbejde. Jeg kan godt fortælle jer, at det er sidste gang jeg holder en fest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *