Mit rygestop pt III

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Jeg har det godt. Det må jeg indrømme. Sådan er det. Jeg har nu ikke røget i fire måneder, og jeg er virkelig stolt af mig selv. Det må jeg så sandelig indrømme, og jeg kan intet andet end at afsløre, at jeg da også føler mig væsentligt sundere. Det er superfedt, og jeg glæder mig til at komme i gang med at have det ordentligt igen.

Har en lillebtitte bekendelse, du skal høre nu

Nå, men ellers så må jeg jo ty til bekendelse, for jeg er faktisk ikke engang helt stoppet med at ryge. Jeg ryger nemlig stadig e-cigaret – og det tror jeg ikke lige frem, at jeg stopper med. Det er der mange årsager til, men mest af alt, så er det fordi, at jeg har haft meget svært ved at stoppe, og her har min e-cigaret været en kæmpehjælp, som jeg er superduper glad for, at jeg har haft med mig.

Jeg kan gå meget længere nu

Nu vil jeg ud at gå mig en tur, for jeg har ikke kunne gå så lang i mange år, men det kan jeg altså nu. Hvis der er noget, der er fedt, så er det, at jeg nu kan gå helt vildt langt, uden at jeg kommer til at stoppe op hver anden meter for at få vejret. Er der noget, der er fedt, så er det da så sandelig, at jeg kan gå så langt, som jeg kan nu. Det må jeg virkelig indrømme. Hvis du selv er ryger og ikke har overvejet at stoppe med det, så får du her et par gode råd til, hvordan du stopper: Brug alle de hjælpemidler, du har brug for, og sørg for, at du har tunet din viljestyrke helt op på det maksimale. Så skal det nok gå, er jeg sikker på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *