Man har et standpunkt til…

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Jeg har egentlig altid været af den holdning, at min krops sundhed er noget jeg selv tager vare på. Hvis der er noget der skal ændres, så gør jeg det gennem træning, motion og kosten. Jeg er ikke en af dem der følger en masse kurer, eller tror på mirakelløsninger, da hårdt arbejde altid i sidste ende er det der betaler sig og giver det bedste afkast.

Jeg er også meget traditionel, nogen vil nok kalde mig for stokkonservativ, når det kommer til behandlinger. Jeg har haft en del småskader grundet min træning gennem de sidste mange år. Når jeg har gået hårdt til den, er det let at komme til at overanstrenge noget. Man ved som regel godt, om det er noget der kan løbes væk, eller der skal en lægebehandling til, og jeg har da også været lidt til kiropraktorer, fysioterapeuter og sådan en enkelt operation i knæet, men det har altid været traditionelle behandlinger.

Alternative behandlingsformer er ikke lige noget for mig. Det har i hvert fald altid været min standpunkt, men som overskriften på indlægget her siger, så har man jo et standpunkt til man tager et nyt. Jeg er ramt ind i lidt skinnebensbetændelse af for meget løb, og min læges bedste bud var at holde en god lang pause og ikke træne for meget og så håbe på det gik i sig selv, det er jeg dog ikke lige typen der gør. Jeg forhørte mig lidt hos et par løbekammerater, der begge havde været ude for den samme for nylig. Den ene anbefalede mig at prøve akupunktur, så tjekkede lidt op på det, og stødte på nogen, der hedder Acunova, som behandler flere former for sportskader.

Jeg må indrømme at jeg synes de er lige lovlig optimistiske på deres hjemmeside, men jeg har besluttet mig for at lade tvivlen komme dem til gode, da jeg ikke magter at skulle holde en lang pause nu, hvor jeg lige har fået den gode sommerform, der altid kommer efter et sommerhalvår med mange kilometer i benene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *