Jeg skal passe mine nevøer

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Jeg har aldrig været meget for børn. Derfor har jeg heller ikke fået nogle selv. Det er ikke, fordi jeg ikke kan lide dem. Det er nu mere, fordi jeg synes de er svære at passe – men øvelse gør vel mester. Nå, men jeg skal til generalprøve i det at have børn i weekenden. Der skal jeg nemlig passe min brors børn, og det glæder jeg mig da så sandelig til, omend det er med en pulserende og stigende nervøsitet, jeg skriver det her indlæg.

Hvad skal vi lave?

Generelt ved jeg ikke meget om, hvad børn kan lide at lave. Derfor har jeg besluttet mig for, at vi skal se film. Jeg har købt Vaiana, som skulle være en rigtig god film. Det siger en af mine kollegaer i hvert fald. Han har selv børn, så jeg stoler på, at det, han siger, er det korrekte. Jeg har desuden lånt noget babyudstyr af min bror, som jeg skal bruge. Det virker ikke så slemt, så det skal jeg nok finde ud af, hvordan man gør.

Hvorfor skal jeg passe børn?

Jamen, det er faktisk en lidt sjov historie. Det hele startede med, at min bror og jeg snakkede om, det snart var på tide at få nogle børn. Det kunne jeg kun give ham ret i, omend jeg ikke føler mig helt klar endnu. For hvornår bliver man egentlig det? Det er mig en gåde, og jeg tror faktisk ikke, at jeg bliver klar, før jeg pludselig har gjort damen gravid.

Nå, men han tilbød mig så for sjov, at jeg kunne passe hans børn. Det er ikke noget, jeg er meget for, men stå tænkte jeg til sidst, at jeg bør bare gøre det. Jeg har nu taget bladet for munden og ser frem til en fed aften i selskab med mine to yndlingsbørn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *