Jeg bruger for mange penge…

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Jeg synes godt nok, at den her jul har været hård ved mit budget. Det skyldes ikke udelukkende, at jeg har haft æren af at afholde julefrokoster for mine venner, at jeg i lang tid har betalt forgæves til en bankkonti, fordi jeg havde tilmeldt mig noget på nettet, jeg ikke helt havde fået læst betingelserne til, eller at CallMe-priser hvert år overstiger mine forventninger, men derimod at jeg har fået mig en hund.

Jeg elsker hunde, men…

Hunde er noget af det bedste, jeg ved, og jeg må da også indrømme, at jeg er rigtig glad for, at jeg har fået mig en hund. Det er jeg af mange årsager, men mest af alt, så er jeg glad for det, fordi jeg er overbevist om, at jeg kommer til at gå lidt flere ture, end jeg hidtil har været vant til. Og det er noget, som jeg er rigtig glad for, for jeg kan faktisk godt lide at komme ud i naturen og få det lidt frisk luft.

Hvorfor er det så dyrt?

Alligevel kan det irritere mig… at jeg skal betale for hundefoder, selvom jeg jo gladeligt gør det. Jeg har dog ikke det helt store overskud til at få det gjort, for jeg synes godt nok, at der er lidt tomt på kistebunden. Sådan er der så meget. Jeg må jo bare se, om der ikke er en måde, hvorpå jeg kan komme til at tjene nogle flere penge. Det vil jeg rigtig gerne, og jeg kan da også afsløre allerede, at jeg har et par metoder, som jeg har tænkt mig, at jeg gerne vil benytte mig lidt af i det nye år.

Eksempelvis vil det være helt vildt fedt, hvis jeg endelig kunne få taget mig sammen til at investere i Bitcoins, fordi det er sådan noget, jeg aldrig får gjort. Jeg har bare hørt, at det ville blive helt stort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *