Hvordan mit hår holdes så ‘fresh and clean’

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det sker ofte at jeg bliver spurgt, hvordan jeg styler mit hår og hvad jeg bruger af hårplejeprodukter, for at holde det så volumeniøst, som det nu en gang er. Jeg er direkte blevet opfordret af flere omgange, til at lave et blogindlæg omkring det og det har jeg så valgt at gøre, på trods af min blog ikke ligefrem er en skønhedsplejeblog.

Den daglige vask

Under den daglige vask, starter jeg altid ud med en god hårvask, først shampoo og herefter balsam, både min shampoo og balsam er fra John Masters Organics og de kan fås her (Jeg bruger Unscented Shampoo og Lavender Avocado Intensive Conditioner).

Jeg har prøvet alverdens hårvaskeprodukter, her i blandt Crew, Moroccan Oil og mange, mange flere, men da jeg faldt over John Masters, stoppede min søgen. Alle John Masters produkter, er fuldstændig rene naturprodukter, uden nogen som helst former for tilsætningsstoffer.

Du kan læse lidt mere om John Masters her:

Styling af håret

Efter vask, lader jeg mit hår tørre, har jeg travlt bruger jeg en føntørrer. Lige så snart mit hår er tørt, sprøjter jeg et par sprøjt af John Masters saltvandsspray i håret og lader det herefter tørre igen. Anden gang håret skal tørres, går det langt hurtigere. Saltvandssprayen indeholder en smule lavendel, der får håret til at blive meget mere medgørligt og det er nok den største hemmelighed, i forhold til min hårpleje. Du kender det nok fra når du selv har været på stranden, dit hår bliver tørt på en meget medgørlig måde og det er i princippet det samme som at bruge sprayen – det er nok ikke os alle, der tager en svømmetur på stranden hver morgen, selvom det da ville være dejligt, hvis det da ikke var så koldt 😉

Herefter bruger jeg en voks, det er her lidt forskelligt hvad jeg bruger. Jeg bruger som regel Sebastians Craft Clay voks, men det hænder også at jeg bruger Crew eller en af John Masters naturlige vokse. Det vigtigste i den forbindelse, for mit vedkommende i hvert fald, er at håret ikke kommer til at se fedtet ud.

Ugentlig dybdepleje

En gang per uge, hvilket ofte bliver om søndagen, giver jeg mit hår den helt store omgang. Her bruger jeg en af natures bedste midler til håret, som i øvrigt også fungerer rigtig godt på huden, argan olie (kan købes her). Jeg ælter olien godt ind i håret og også min hovedbund og lader det sidde i, i godt og vel 15 minutter. Herefter vasker jeg det ud igen og håret er så silkeblødt som det kan blive. Argan olien tilføjer håret en masse vitaminer og mineraler og det gør en kæmpe forskel.

Nu har du hemmeligheden bag mit hår, brug den med omhu og henvis gerne til dette indlæg, hvis du syntes om det. Dette bliver sandsynligvis mit første og eneste indlæg omkring hårpleje, så jeg håber du kunne bruge det!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *