Har fundet min nye yndlingsslagter

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en mand, der er ret begejstret for et godt stykke kød. Spørger nogen mig: “Pat, hvad er dit livret?”, er jeg heller aldrig i tvivl om svaret, og der er simpelthen ikke noget, der kan slå en perfekt stegt ribeye. Jeg har dog tit store problemer med at finde bøffer, der lever op til mine krav, der måske nogen gange også er lidt høje.

Generelt handler jeg gerne i Føtex, når jeg kommer forbi, hvor jeg er blevet lidt forfalden til deres US kød, som jeg synes er noget af det bedste, man kan finde i kølediske i supermarkeder i Danmark. Desværre synes jeg tit, at der er udsolgt, og det er svært at finde dem i en ordentlig vægt, og jeg gider altså ikke spise ribeye bøffer på 200 gram. En bøf er på minimum 350 gram, ellers kan man ikke stege den, og tror du ikke på mig, så læs bare her.

Jeg er derfor også svært begejstret for at have fundet mig en ny kød pusher, også endda en der handler med kød på nettet, så jeg slipper for at gå uden for en dør, og kan bestille lige når jeg vil. Shoppen hedder Kronekod.dk og har en masse lækkert amerikansk kød, og har bestilt derfra to gange, og det har været perfekt begge gange, og jeg tør derfor godt anbefale det til alle jer andre nu.

Til at begynde med, må jeg nemlig nok indrømme, at jeg var lidt betænkelig, ved at skulle bestille kød på nettet. Det var især transporten jeg var bekymret for, men det kommer i nogle fine frostkasser, der efterfølgende kan bruges til noget andet.

Kort sagt  – jeg vil godt smide en anbefaling efter denne shop – ikke mindst hvis du som mig også flirter lidt med stenalderkost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *