Det er min tur i år…

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Ja, så skete det endelig, og jeg har ventet længe. Faktisk har jeg ventet i otte år. Vi er nemlig otte gutter, der hvert år mødes til julefrokost, og det er hylende morsomt. Jeg elsker det. Faktisk vil jeg vove at påstå, at det er årets begivenhed. Har du gættet, hvad det drejer sig om? Julefrokost, selvfølgelig. Hvor er du skør, du ikke kunne gætte det. Nå, men videre: jeg skal holde julefrokost, og jeg glæder mig rigtig meget, for det er her, at jeg for alvor får lov til at vise, hvad jeg duer til.

Magnus er ekskluderet

Det skal måske lige siges, at det er otte år siden, jeg sidst var vært, fordi vi har aftalt, at værtsrollen går i rotation, og derfor er det først nu, det er min tur igen. Oprindeligt var vi ni gæve gutter, der mødtes, men sådan forholder det sig ikke længere. Vi skar Magnus fra, fordi han var det svageste led.

Han kunne simpelthen ikke holde snitterne fra kagefadet, og han fik set lidt for dybt i flasken det ene år. Faktisk blev han direkte ubehagelig, og det kan vi ikke have. Det er fire år siden, vi koblede ham fra gruppen, og ingen af os har set os tilbage. Magnus, hvis du læser med herinde, så har jeg en besked til dig: vi hygger os mere end nogensinde før, og det er din skyld. Så tak for det.

Hvad sker der ske i år?

Ja, hvad skal der egentlig ske i år? Det kan kun fremtiden vise, men jeg vil da gerne være med til at løfte sløret en lille smule. Jeg har købt lidt ind, og så har jeg en lille overraskelse i ærmet. Du kan måske gætte dig til, hvad det er, hvis du klikker her. Hvordan er det nu lige, at Wasmus Ralter udtales, hvis man bakker snagvendt? Yeah, right. Dér fik du en overraskelse af dimensioner.

Mere kan jeg ikke sige. Det kan jo være, at der er nogle, der læser med herinde, som ikke har fortjent at vide de endelige planer. Ja, Patrick – det ér dig, jeg taler om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *